Ish Nodigt Uit

ISH NODIGT UIT // stellingenspel met panel

  • Saturday 12/10 20:30-22:00
  • Locatie
    Studio
  • Soort evenement
    Panelgesprek

Ish Ait Hamou is schrijver, denker, performer, scenarist, danser & choreograaf, jurylid,… In elke discipline bewondert Ish de wereld met een open houding. En hij moedigt ons aan om hetzelfde te doen. Kijk om je heen, luister, begrijp en durf je mening bij te schaven. 

Ish nodigt jou uit om samen met hem en met de panelleden Anya Topolski, Landry Mawungu, Nozizwe Dube en Sabrine Ingabire, een geanimeerd gesprek aan te gaan over hete hangijzers in onze soms falende samenleving. Soms ontroerend, af en toe hilarisch, altijd uit het hart. Jij kan vanuit het publiek meestemmen. Wedden dat je je mening toch nog herziet doorheen de voorstelling?

 

Sabrine Ingabire
Sabrine Ingabire

Sabrine Ingabire (°1995, Rwanda) is columniste bij De Morgen, journaliste bij NRC, schrijfster, mensenrechtenactiviste en public speaker: ze behandelt thema’s als (on)recht, maatschappelijke problematieken en (zelf)liefde. 

Anya Topolski
Anya Topolski

Dr. Anya Topolski (°1976, Canada) is moeder van drie en Universitair hoofddocent ethiek en politieke filosofie. Haar onderzoekswerk en publicaties concentreren zich rond de thema's Europese identiteit, uitsluiting, judaïsme, antisemitisme, islamofobie, racisme en feminisme.

Nozizwe Dube
Nozizwe Dube

Nozizwe Dube (°1995, Zimbabwe) is een Belgisch-Zimbabwaanse feministe, columniste en opiniemaker. Ze was voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad en werd in 2017 verkozen tot Europeaan van het Jaar door de Schwarzkopfstichting.

 

 

 

Landry Mawungu
Landry Mawungu

Landry Mawungu (°1989, België) is directeur van het Minderhedenforum. Hij studeerde Sociologie en Vergelijkende Internationale Politiek aan de KU Leuven, en deed nadien nog professionele ervaring op bij tal van NGO’s.