Simon Willem De Schepper Portret Wouter Michiel 61

WORKSHOP FILOSOFIE (NEDERLANDS)

  • Saturday 12/10 14:00-16:00
  • Locatie
    Creative Pingpong Club
  • Soort evenement
    Workshop

Filosofie moeilijk? Nee hoor! Iedereen kan het. In deze sessie, begeleid door twee professionele filosofen, slaan we zelf aan het filosoferen. We vertrekken van jullie ervaringen, zoeken samen een prikkelende vraag, en voeren een boeiend filosofisch gesprek. Is ieder mens evenveel waard? Wanneer ben je de baas? Kan je een ander ooit volledig begrijpen? Het zijn allemaal vragen die in een filosofisch gesprek aan bod kunnen komen.  

In een filosofisch gesprek krijg je meer inzicht in jezelf en anderen, oefen je in het samen praten en denken, en leer je verborgen (voor)oordelen kennen.

Voorkennis is niet nodig. Enkel een open geest, zin om van elkaar te leren, en ... je te verwonderen.

Deze workshop wordt begeleid door Denk-Kracht.

OPGELET// Deze workshop werd aanvankelijk ook in het Engels aangeboden. Wegens een grote vraag naar de Nederlandstalige workshop en een kleine vraag naar de Engelstalige workshop, werd besloten om twee Nederlandstalige groepen in te richten.

ATTENTION// The workshop philosophy in English is no longer available, due to few registrations. Because of a high demand for this workshop in Dutch, we offer an extra workshop philosophy in Dutch.